Partnere

Nordic Armour er norsk representant og samarbeidspartner for flere internasjonalt anerkjente selskaper som tilbyr ekspertkompetanse og kapasitet innenfor sikkerhet og sikring. De har et bredt utvalg av tjenester og produkter innenfor kjernområdene, personbeskyttelse, utvikling og produksjon av ballistisk beskyttelse (pansring), sikkerhetsvinduer, skuddsikkert glass og annet sikkerhetsglass.

 

 

Utvikler og produserer sine egne sikkerhetsvinduer. Dette gir kort vei mellom kunde og produsent som sikrer optimale løsninger på sikkerhet og design. Selskapet driver også betydelig grad av utvikling og testing. Både i egne laboratorier, og i full-skala testing av blant annet eksplosjonssikre vinduer. 

Last ned bedriftsbrosjyre.  

Produserer det ypperste av personbeskyttelse med hovedfokus på vernevester i alle beskyttelsesklasser. 

Utvikler og produserer ballistisk beskyttelse for alle typer fysiske objekter. MED kan påta seg totalansvar for prosjekter fra idestadiet frem til ferdig løsning, integrert i aktuell plattform. 

Last ned bedriftsbrosjyre. 

Last ned produktkatalog. 

Produserer såkalt skuddsikkert og annet sikkerhetsglass i alle klasser, både for bygg og kjøretøy. Kjøretøyvinduer kan selvfølgelig leveres med original utforming for maksimal diskresjon. Sikkerhetsglassene kan kombineres med varme eller toning etter kundens ønsker.

Relevante standarder er blant annet NS-EN 1522/1523, NS-EN 1063, Stanag 4569.