Tempest film

Vi leverer Tempest film for enkel montering på eksisterende vinduer.

Produktbeskrivelse:

ULTIMA SIGNAL DEFENCE 2500 Tempest film er en optisk klar og minimalt tonet PET-film for montering på vinduer og glassflater. Folien har høy lystransmisjonsgrad og lav reflektivitet, noe som gjør den tilnærmet usynlig.
Folien, som monteres på eksisterende vindusoverflaten eller glass-felt, er et enkelt og effektivt tiltak for å redusere muligheten for avlytting og datalekkasje via WiFi og Bluetooth stråling. Folien anvendes i sikkerhetsgraderte anlegg som regjerings- og forsvarsanlegg, data sentere og større internasjonale selskapers hovedkontor.

ULTIMA SD 2500 møter kravene satt av amerikanske NSA/CSS og tilfredsstiller kravene i ICD (Intelligence Community Directive) 705 og 702 og er fungerende standard for Amerikanske sikkerhets- og forsvarsmyndigheter.

ULTIMA SD filmer fungerer også som beskyttelse mot RF stråling og kontroll av EMI (Electro Magnetic Interference). Dette bidrar til å beskytte mennesker og teknisk utstyr mot uønsket stråling.

SD 2500 er tilgjengelig i 65µ og 250µ tykkelse. Sistnevnte fungerer i tillegg som sikkerhetsfolie mot fysiske anslag.

BRUK

ULTIMA SD 2500 TEMPEST film monteres enkelt på eksisterende glass og vindusflater. Dette er et enkelt og kostnadseffektivt tiltak, som i betydelig grad reduserer mulighetene for avlytting og datalekkasje via WiFi, Bluetooth, i kritiske anlegg.
Filmen kan enkelt monteres i eksisterende anlegg uten større bygningsmessige inngrep.